Voi herranjestas, kun ei ole ihminen narun päässä saanut aikaan kirjoituksen kirjoitusta pitkään aikaan. Mutta täsä sitä ny tulee. 

Tänään ma 25.6.2012. KPSH:n treeneissä avot järkässä, kaikki lo.lla (MariH), mutta kaikkea en tehnyt lo.n käskystä. Seuraamisesta välipalkkoja, nakkia hypystä jessillä ja vasten hyppimisestä, kehuja ensin ja välillä "kiepu"(=pyörähtää ittensä ympäri), sitten maahan(mihin meni yllättävän ripeästi ja reagoi lo.n käskyyn terhakoitumalla, joten palkkasinkin sen. Sitten suora l.tulo(banaania, vai mitä kaarrosta ikinä onkaan, ilmaantuu ja vauhti ei kummoinen, räjähtäviä lähtöjä tällekin neitille pitäisi opettaa!) ja seisominen perään ilman palkkaa, hyvin meni seisominen. 

Nouto muuten ok, mutta ei lähtenyt lisänakin toivossa ekalla. Kake ok, itse jotain säheltelin, mutta teki ekalla ja jopa istumiset kunnolla, maahan ei ihan niin vahvasti. Palkkasin osan heti, ei yli 6 toistoa(yht.)Hyppy ok, vaikkakin löysästi,heitin namin taakse, pitäs prkl muistaa lennättää kakessakin sitä namia. Lopuksi puukapulalla hyppynouto vauhtina ja ihan lopuksi ryhmässä välihuutopalki'oin(muutama)avoimen pklla olo, hyvin oli. Muuten muistin itte palkata aktiivisuutta ja palkita lentävillä nakeilla.