Ma Telkkisellä taas oli Nepukka vikana pikakelaustreenissä... Mutta se jotenkin sopii; odotus nostaa virettä ja onnistuin lopettamaankin mielestäni ajoissa. Treenattiin narupalloleikkiä, ruutua(vein nähden pallon), seuraamista, kaket, luoksetulo(Sg.n avustuksella), hyppyä, maahanmenoa ja seisomista ja noudot, sekä palautukset. Hyvä fiilis jäi,vaikka hoppu olikin.  

Lopussa otettiin vielä paikallaolot ryhmässä seka 2 kanssa ja makuu toisena meni ok, istumisessa meni maahan kerran, pitää ottaa välipalkkojakin enemmän kehiin, ettei tämä ala "tyypillistyä" enempää.

Ti vp

Ke: 1x Acen Training-ryhmä:

Do dii siitä se sitten taas lähtee, mentiin n. 8 esteen ratapätkää aiheena linjat, jos oikein ymmärsin. :) Illalla vielä nukkumaan mennessäkin mietin, että on kyllä sijoitettava hyviin kenkiin (jossain vaiheessa)ja jo aiemmin housuihin, joissa voi tarv. juosta. Tänään liikuttiin meinaan ketterästi farkut alla ja tuulipuvun täysin joustamattomat byysat päällä-tyyppisellä ratkaisulla. Meno oli tokohengessä tökkivään ja agissa minulla on ainakin vielä miehen aivot, sit vaan heität sen sinne ei aukea neuvona minulle, sen sijaan juokset täysillä tuonne ja osoitat vasemmalla kädellä tuonne taipuu jo paremmin. Housu- ja kenkähankintahaaveista huolimatta on toki tavoitteena se, että koira suorittaa itsenäisesti rataa ohjaajan huudellessa lepotuolista käskyjä minne mennä ;). Eka radan suljettu putki(vai mikä se oli) sujui ok, ellen häirinnyt ohjauksellani, toisella radalla putkeen irtosi, esteille huonommin, mutta kurja oli kartturikin.

Makoisat naurut sai myös ohjaaja (sisällään ne piti), kun kouluttaja kommentoi ekaa rataa, että ensin niin nätisti tule tule -kimitin ja sitten yht äkkiä, kun koira meinasi mennä selän takaa putken väärästä päästä kuului ei/joku tiukempi käsky, jota koira sitten totteli ja kimitys jatkui. Äsh ei tämä nyt aukene tässä, mutta kouluttaja siis epäili löytyykö topakkuutta tarv.ei epäile enää. ;)

Ekalla radalla : (osaisinpa tehdä piirroksen) avoin putki, josta lähetys suljettuun putkeen, kiihdytys esteelle, rengas, tiukka vasen ja este, josta lähetys eteen esteelle, jonka luona valssi, seur. esteen lähelle vienti ja taaksepäin valssi, jotta saa menemään putken oikeasta päästä. Ongelmana lähinnä minun tokoilu: en juokse.

Toisella radalla: Aluksi vaikea käynnistyä itsen liikkumaan ja koira tökki sitä mukaa, menin myös 3. esteestä liian kauas olisi pitänyt viedä lähelle, kun ei irronnut ja tehdä valssi selkeämmin kohti 4. 4- ja 5.lle kiihdytys ja sitten lähetys putkeen ja itsellä kiihdytys 7. taakse ottamaan vastaan ja palkkaamaan. Osaa palkattiin myös putken alkuun, Nepukkaa vain loppuun ja 7. taa.

- Piirrokset löytyvät treenikalenterin välistä/jostain.

Lapsille pitää kyllä lastensuojelun :) hengessä jakaa jotkut ihan konkreettisetkin pisteet tänään, koska eilen olivat niin mallikkaasti iltamyöhällä äidin matkassa treenaamassa. :):):) Kotimatka meni nukkuen. Kohta onneksi vapautuu isäntä lastenhoitoon ke illoiksi, ai niin ja alkaahan se kesäloma mukeloilla, niin ei tarvitse tänne huonoa omaa tuntoaan lasten valvottamisesta vuodattaa. :)