Pe: agia acella osa 2. Meni suorastaan loistavasti, menimme pisimmillään 7 estettä (rimat maassa hyppyjä ja putkia) peräkkäin puhtaasti. Irtoaa ihan itse ja on sen näköinen, että joo tän homman mä tiedän. Ohjaajan täytyy vaan seuraavan kerran muistaa laittaa muut kuin leikkicrocsit kinttuihinsa. Olen todella innoissani tästä lajista tämän koiran kanssa!! Ilmoittauduimme viikonlopun aikana vielä pujottelu-  ja kontaktikursseille, jotka alkavat loppuvuonna.

La: vp, koska miss M muutti taloon. Asiallisen kiinnostuneesti Nepukka pikkulikkaan suhtautui, nuolla koetti, tosin ei niin innokkaasti kuin kissapentuja. Ihan lyhyen tuttavuuden vain saivat pitää.

Su: Kotipihassa vähän kireänä minä ja pikakelaustreeni iltapvllä ennen tallille lähtöä, kiristi Tommin sekoilut hetkeä aiemmin ja kun lapset odotteli sisällä, vaikka niillä kaikki ok. Alot vetästiin järkässä palkkaillen osissa läpi ja sitten kakea ja ihan ekana muuten tennispallolle meni ruutuun, yhdessä vietiin, hyvin oli sen heittelystä innostunut, tällä voisi koettaa lelupalkata, vaikkei siitä voikaan taistella. :) Metalliakin nosti jee 2 krt ja otti pari askelta se suussa. Kerran äänsi sille, kielsin nätisti. Puukapula ok, sitä ei nyt enää juurikaan edes kiire pudottaa, jotain etenemissuunnitelmaa pitäisi miettiä kaikkiin liikkeisiin.

Illalla oli mukana autossa odottamista ja ei tapahdu mitään-harjoittelemassa teho-voin treenien ajan: 20-22, se "mielenterveysseuran treeniaika". ;)