Tähän tulossa?? muistin lokeroista jossain vaiheessa koostetta treeneistä matkalla alohaan tokossa ja parit uudet agikiemurat. :)

Pähkinänkuoressa(äsh mikä ilmaus!) :keskim. 5 x vkssa vähintään kerran alot läpit, enemmän osia ja palkkaa ja (epä)toivoista innon herättelyä aiheeseen. Eri paikkoja vähän, ja paikalla oloja n. kerran vkssa ryhmässä. Odottelue (koiralla)paljon, ei niin paljo olisi ollut tarpeen hällä?

Agissa rynnätty Starter/Babe-kurssin kautta Acella Basicille. Koiralla ON intoa lajiin, jesh! Ja ohjaaja alkaa olla kilahtanut lajiin. KYYLLLÄ luitte oikein. Ei kun vaan paitaa ja miestä ja mitä kaikkea vaihtamaan. Ilmoittauduttu on myös keppi- ja kontaktikurssille, mielikuvitukseni laukkaa, nuo nimet kuulostavat vähemmän hävyttömiltä ja kyseenalaisilta englanniksi, kuten Ace niitä viisaasti markkinoikin. Joo meistä tulee vielä agitähtiä Crocsin jalassa. Se on huomattu, että nuttura päässä ei voi juosta>joustetaan, laitetaan ponkkari. Agi muuten opetetaan (nykyään?)suoraan ohjauksella, ei yksittäisiä esteitä. Intressant.

Hutaisemalla ja epämääräisen innon vallassa on Nepukan kanssa hypätty yhdessä liikkuvaan junaan ja aiotaan matkata samassa vaunussa till ti end. Kiitos otanko enkö ota pähkäilyjäni sujuvasti kuunnelleille ja ettei kukaan uskaltanut ääneen tyrmätä sangen loistavaa ideaani "Agilitykomeetta Crocseissa", ilman nutturaa.