Ma:  vp

 

Ti: Katja R.n kanssa Kasurilan koulun pimeällä asfaltilla illalla, hermo pinnassa oman flunssan ja Tompan sekoilujen takia. Aloa, ruutuun lähetys, että K. vei pallon ja käskyttelyä oli osassa, jonkin verran edelleen reagoi siihen. Kotona ennen lähtöä kaket ja noudot, ok, ääni välillä tulee, nyt ei, metallilla pitoa ja liikkeelle lähtöä koetettu, pito menee. Nätisti vedin tänään liikkeelle, 1. kerran, tuskin tajusi, täytyy keksiä jotain muuta.

 

Ke : Kotona pikkutreeni illalla pihassa, seuraamista, seiso, maahan ja kakea, ihan ok. Itsellä kamala flunssa, blaah. Koira ihan innokas.

To:  kotipihassa ja kentällä:

Alo käänteisesti ja sitten kaket, noudot ja ruutu ja leikkiä pehmopallolla. Puoleen väliin saakka kovin innokas, en toppuutellut, jatkoi silti hommia ok, jos metallia ei lasketa. Sain sitäkin jotenkin tekemään, nyt ei enää heti aina sylje, jos vaan pitää pitää, liikkuminen vaikeampaa. Ja nosti pitkästä aikaa tänään, kun moneen vkoon eka kertaa heitin, vaikka jouduin sanomaan hiljaa, kun eka reissulla äänteli(ärisi) Aluksi kun otin odottamasta Tompan treenin ajan eteisestä oli tosi innokkaan oloinen hyppi ja juoksi, kävi itse hyppäämässä tokoesteenkin. Seuraamisessa otin liikkeelle lähdöt namikäsi (vas.) alhaalla hyppimisen ehkäisemiseksi alussa, muutamia askelia ja sitten luvan kanssa saa hypätä tavoittelemaan makupalaa, jossa olen nyt itse jotenkin onnistunut aiempaa paremmin. Seuraamisessa myös pari pientä käännöstä ja pari pysähdystä. Maahan saisi mennä vielä reippaammin. Tänään tosin ruokanappuloita vain palkkana. Seisomisessa pitäisi koettaa jotenkin edetä, että mieltäisi reagoida myös suulliseen käskyyn, koetettava olla itse nyt tarkkana. Kakessa taitaisi olla viisainta kääntyä sekatekniikkaan, tosin olisi kiva oppia se toinenkin itse opettamaan. Hypyssä oli nyt oikein innokas, samoin juoksi luokse kovaa lähelle asti, kutsun nyt sitten tule-käskyllä, kun pitäisi tulla eteen ja otan sen nyt eteen istumaan näissä. Tuli suorempaa kuin yleensä, pidin molempia käsiä hieman edessä merkkinä ja ihan hyvin tuli eteen, ei törmää.