Ma: KPSH.t Telkkisellä: leikkiä,Seuraamista, jääviä m ja s, kaket, hyppy, heitin pallon ja 3. kerralla pysäytin seisomaan, hyvin meni. Metallikapulalla palautusta, jätin istumaan kokeeksi 1. kertaa ja läheltä osasi hyvin tarjota kapulan nostoa ja kiirehti sivulle, kiva juttu!! Ruutua pallo ruudussa otettiin myös.

Lopussa yhteispaikalla olot i ja m ja i.ssä kerran kävin antamassa namin, ei mennyt nyt maahan ja välillä katsoin ja huutelin kehuja. Maassa oli 4min ilman apua, siten, että olin piilossa.:) Hyvin malttoi maata paluunkin ja käskyt.

Ti: kakea kotona

Ke: Acella 2. training-ryhmän treeni, enarit 15 esteen rata miltei omilla ideoilla, paino sanalla miltei. 5. esteelle katkesi 7 esteelle riittäväksi tarkoitettu suunnitelma.

To 22.3.: Telkkisellä omassa treenissä alkuillasta leikkiä narupallolla, suora luoksetulo istumasta, ruutu siten, että avustaja näytti; kerran aiemmin otettu näin, hyvin meni, heitin pallon, ei täysi matka, menin myös ruutuun leikkimään.Uusi siten, että pallo oli ruudussa ja lennosta lähtö, hyvin juoksi.Seuraamista, jossa keulii, välillä liian kaukana, koska kumpikaan ei osaa käännöksiä, kävelen ainakin liian lujaa ja horjuen. Etenkin oikealle käännös huono, tulee kyllä pysähdyksissä lähemmäs kuin muuten on ja ei ollut mädäntynyt. Seisomisen opettamista, vaihdoin neuvosta namikättä välillä vasempaan, liikaa kiinni oikeassa ja se ainakin jonkin verran auttoi. Lopussa ihan pikkukaket, i-s, s-i ja m-s, s-m tekniikkaa jumpaten.Ai niin ja alkupuolella otettiin hyppyäkin kerran lensi suoraan pallo eteen ja 2. pysäytys seisomaan.