ma 16.1. KPSH Telkkisellä:

ti 17.1.vp

ke 18.1.Tanjan kanssa Telkkisellä: leikkiä narupallolla, tykkäsi! Metallinouto ja puukapulan nouto nakkipalkalla vauhtinoutoina, aika pitkään, yli puolen välin annoin juosta ennen palkkaa. Lopuksi seisomista avuilla ja ilman.

to 19.1.

pe 20.1. Acella kontaktikurssin 4. kerta, meillä 3. Keinua ja se oli Nepusta kamalaa. Hölmö annoin Harrin koettaa narussa viedä, se kävi jotenkin niin äkkiä. Ei mennyt ei. Harri luovutti suosiolla. Otettiin tosi monia toistoja siten, että koira hihnassa ja nostin sen laskevalle osuudelle, siten, että lauta ylhäällä,mitä se ei olisi halunnut ja puoliväkisin lähetin sen liikkeelle kiipee-käskyllä siellä ja namit odotti targetilla ja Harrilla alhaalla. Pian Harri oli kiva ja minä paha. Ei houkuttelua tai hermoilua, paitsi koiraparka ihan pinteessä. Ison tulee kuulemme hyvä ja matala ja vauhdikas keinu juu. Ois ollut tavoite saada se ylittämään keinu itse edes hihnapakolla, ei mennyt ei.

la 21.1. Kotona kakea! tekniikkaa läheltä, ei käskysanaa vielä avo-kakea lukuunottamatta mukana.

su 22.1. HUPUn tokopvssä aamupvstä alkuiltaan mukana, ensin n.1h autossa sitten sisällä, siellä liukkaalla omaa rauhallista treeniä,kun intoiluun ei ollut tilaa. Narupallosta lopuksi pikkuvetoleikit, innostuu siitä jonkin verran onneksi. Kakea, seukkaa, sen käännöksiä,siten että heti käännyttyä pysähdys, z.n asentoja, seisominenkin onnistui jotenkuten ilman apua joka kerralla, ehkä vois tollo koettaa joka toisen taktiikkaa??noudon sivulle tuloja molemmilla kapuloilla, kiire on kapulasta eroon, tosin tekniikka ontuu vielä. Mutta kiva, että tarjoaa.